CZY BRAL KTOS ZI XIU TANG

CZY BRAL KTOS ZI XIU TANG

Postprzez kolorowa w 26 Paź 2010, 22:03

Tak sie zastanawiam..Czy moze zna ktos lub bral zi xiu tang , podobno to cudenko.Ludzie gadaja ze mozna schudnac nawet do 15kg w miesiac.
Na YouTube krazy filmik (ninadetox) strasznie duzo schudla 30kg w 4 miesiace.Jesli ktos cos wie na ten temat to piszcie. :roll:
kolorowa

Re: CZY BRAL KTOS ZI XIU TANG

Postprzez mura w 23 Lis 2010, 15:54

Hej , kolorowa ...Ja znam i brałam ten preparat schudlam prawie 20 kg w 3 mies , rzeczywiscie bez zadnych skutkow ubocznych . Jedynio to co odczuwalam to suchosc w ustach i cieplo w zaladku ale i to przeszlo po kilku dniach , a po za tym zmniejszenie apetytu i brak ochoty na slodycze i tluste potrawy , z jedzenia najlepiej woda mi wchodzila :lol: Bardzo polecam , duzo sie pisze na ten temat na anglojezycznych strona . Na wizaz .pl dziewczyny wymieniaja sie dosw.
mura

Postprzez klaudia w 30 Lis 2010, 09:05

Ja to biorę od kilku dni i muszę przyznać że to działa. właśnie skusiłam się na to po obejrzeniu tego filmiku na youtube. bo niestety nie są to tanie tabletki i nie chciałam kupować w ciemno...
klaudia

Postprzez skibka35 w 18 Gru 2010, 14:40

dziewczyny mam prosbe czy mozecie mi podac namiar na zi xiu tang bede bardzo wdzieczna...marzena77772@onet.eu
skibka35

Postprzez Zuzia w 12 Sty 2011, 11:41

Cześś, czy mozecie mi podesłać @/kontakt do sprawdzonego sprzedawcy, ostatnio sie naciełam i zostałam oszukana :(
z góry dziękuje,
Zuza
Zuzia

Postprzez kasiaff84 w 24 Sty 2011, 21:40

Witam od dluzszego czasu probuje kupic te tabletki lecz niestety nikt nie chce podac jakiegos zaufanego sprzedawcy. Może tutaj ktoś mi pomoze bardzo prosze to moj mail kasiaf0@onet.eu baaaaardzo prosze pozdrawiam
kasiaff84

Postprzez agata w 05 Lut 2011, 14:26

Dziewczyny bralam te tabletki i naprawde dzialaja . Moj email podkowka@interia.eu
agata

Dołączenie: 05 Lut 2011, 14:03

Postprzez ładny kitttttt w 15 Lut 2011, 20:41

podkówka przecież ty to badziewie rozprowadzasz, więc wiadomo,że będziesz zachwalała. to nie działa, kupa kasy wywalona w błoto i tyle.
ładny kitttttt

Postprzez marta w 25 Mar 2011, 15:31

Brałam, ani grama mniej, no może jedynie portfel chudszy:P Bardziewie straszne, nie polecam!!
marta

Postprzez maja w 03 Maj 2011, 22:00

Hej , dziewczyny ja brałam zi xiu jakieś 2 mieś. temu schudłam 15kg w 2 mieś. , a moja koleżanka która stosowała razem ze mną schudła prawie 20 kg . Wiec musi coś być w tym , nie tylko czcze gadanie :) Preparat znacznie hamował łaknienie , już po kilku dniach brzuszek się zmniejszył :) Nie zaobserwowałam żadnych skutków ubocznych ( może po za suchością w ustach ) . Teraz bierze to moja teściowa , ciekawe jakie będą rezultaty ...
maja

Następna

Powróć do Suplementy diety

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość