Nadwaga, odchudzanie, diety… po prostu szczuplej z nami! Zapraszamy na popularne polskie forum o odchudzaniu. Diety, nadwaga, odchudzanie - forum Szczuplej.pl to doskonałe miejsce do wymiany opinii i doświadczeń!
Stwórzmy definicje lubić siebie: - czyli patrzeć z przyjemnością na swoje odbicie w lustrze; - uśmiechać się do swoich myśli; - sprawiać sobie przyjemności:
Czym się różni mucha od męża? - Mucha jest upierdliwa tylko latem. Czym różni się facet od papieru toaletowego? - Papier sie rozwija.. Kobieta modli się do Boga: - Panie Boże, sam wiesz jak trudno jest żyć mądrej kobiecie. - Proszę, spraw bym była głupsza... - Na to Bóg: - No, niestety kochana, ...
W sumie to nie mam ielkich problemów z wagą, ale muszę bardzo się pilnować (od dziecka miałam tendencje do tycia), przez co staram się być na bieżąco w tematyce odchudzania. Ostatnio czytałam o balonie w żołądku i tak sobie myślę że to jest okropne. Poszukam jakiegoś artykułu to podrzucę linka
Polecam proste cwiczenie, ktore moze wykonywac kazdy i w dowolnej wlasciwie chwili (zreszta niezaleznie od tego czy sie odchudza czy nie - tak po prostu... dla fajnej pupy :). Otoz rzecz polega na naprzemiennym naprezaniu i rozluznianiu posladkow - im wiecej, im czesciej, tym lepiej dla figury. Cw...