Nadwaga, odchudzanie, diety… po prostu szczuplej z nami! Zapraszamy na popularne polskie forum o odchudzaniu. Diety, nadwaga, odchudzanie - forum Szczuplej.pl to doskonałe miejsce do wymiany opinii i doświadczeń!
powinnaś jeść co najmiej 3 posiłki, najlepiej 5, nie możesz jeść tylko w tedy kiedy będziesz głodna, bo to niezdrowe, pomyśl z początku o zdrowiu, spędż trochę czasu i pomyśl, jaką możesz mieć dietę i ćwiczenia( zacznij od czegoś prostego- dla początkujących:)),przez to drugie możesz poprawić kondy...
ja odchudziłam się 10 kilo i zeszło ze mnie 32 cm z obwodów i zrobiłam to w 2,5 miesiąca. A recepta jest prosta = dostarczałam organizmowi wszystkich niezbędnych składników odżywczych jakie potrzebował na dzień i waga ruszyła i co najlepsze centymetry też! Wyeliminowałam chleb, ziemniaki ograniczyła...
Stwórzmy definicje lubić siebie: - czyli patrzeć z przyjemnością na swoje odbicie w lustrze; - uśmiechać się do swoich myśli; - sprawiać sobie przyjemności:
Jedzie facet samochodem. Obok siedzi żona. Dopuszczalna prędkość 100 km/h. Facet jedzie mniej więcej z tą prędkością. Nagle żona rozpoczyna monolog: - Już Cię nie kocham. Po dwunastu latach po ślubie chcę rozwodu. Mąż nic nie mówi tylko przyspiesza do 110 km/h. Żona mówi dalej: - Pokochałam twego na...
Od pół roku jestem mamą!!! Karmię piersią i z tej okazji schudłam bardzo. Moja figura jest nawet lepsza niż przed ciążą. Niestety przymierzam się do zaprzestania karmienia i boję się że przytyję i to nawet za bardzo. No i co mam zrobić :?: przecież nie będę karmić synka do jego osiemnastki tylko dl...
Aha, zapomniałam napisać że po wczorajszej gimnastyce to dzisiaj mogę tylko na klawiaturze pisać buu, wszystko mnie boli Potrzebuję więc bardzo dużej motywacji na dziś