Nadwaga, odchudzanie, diety… po prostu szczuplej z nami! Zapraszamy na popularne polskie forum o odchudzaniu. Diety, nadwaga, odchudzanie - forum Szczuplej.pl to doskonałe miejsce do wymiany opinii i doświadczeń!
Witajcie! Dla mnie walka z nadwagą była jak walka z wiatrakami :D Ponieważ nic się nie udało mi zrobić z moją wagą tzn chudłam a później znowu tyłam itd typowy efekt jojo :D po prostu zaakceptowałam fakt że jestem puszysta (ja chyba nie lubię tego określenia :lol: ). Od tego przełomowego momentu m...
Osoby, które cierpią na bezsenność i w związku z tym regularnie się nie wysypiają, rzadziej same przyrządzają sobie posiłki, a częściej korzystają z niezdrowych fast-foodów - zaobserwowała amerykańska badaczka. Jej zdaniem, ta mało wartościowa dieta może prowadzić do nadwagi i problemów zdrowotnych....
Napiszę coś okropnego, gdzieś czytałam żę słodziki dodawane są do paszy śwń aby lepiej przybierały na wadze. Wstrętne jest to że producenci słodzików chcą nas utuczyć jak...
oj to ciężki dzień dzisiaj, nie mam żadnego sukcesu A właściwie porażka na każdym kroku. Śniadanie to jeszcze jakoś, ale na obiad frytki, podwieczorek kilka kawałków czekolady, kolacja trochę lepiej bo sałatka grecka. Na jakikolwiek ruch byłam zbyt obolała
Okropne są panie wylewające się ze swoich spodni - biodrówek mam na myśli. No patrzeć na to nie mogę. I do tego wylewający się brzuch z przykrótkiej koszulki. Może rozpropagujemy jakieś ćwiczenia na ładne biodra? Kto się przyłączy?[/quote] oj zgadzam się z panex takie widoki są szczególnie nieprzy...