Odchudzanie organizmu kluczem do zdrowia

Odchudzanie organizmu kluczem do zdrowia

Postprzez edan w 03 Mar 2009, 13:46

Polecam lekturę:
Oczyszczanie i odchudzanie
Ciekawy artykuł o tym, że odchudzanie organizmu, to nie tylko spadek wagi, ale i pozbywanie się toksyn.
Bardzo fajny "dekalog zdrowego człowieka".
Zresztą same zobaczcie... :)
edan

Dołączenie: 03 Mar 2009, 13:18

Re: Odchudzanie organizmu kluczem do zdrowia

Postprzez Monika78 w 25 Kwi 2009, 09:08

No fajnie, tylko to nie rozwiazuje problemu jak dobrac diete... :-(

Edan, moze znasz jakies inne ciekawe linki?
Monika78

Postprzez bealinea w 26 Kwi 2009, 19:26

ja odchudziłam się 10 kilo i zeszło ze mnie 32 cm z obwodów i zrobiłam to w 2,5 miesiąca. A recepta jest prosta = dostarczałam organizmowi wszystkich niezbędnych składników odżywczych jakie potrzebował na dzień i waga ruszyła i co najlepsze centymetry też! Wyeliminowałam chleb, ziemniaki ograniczyłam tłuszcze i cukry. Da się bez tego żyć, smacznie jeść, być szczupłą, pełną energii i być szczęśliwą. http://www.bea.mojawaga.pl
bealinea

Postprzez Monika78 w 03 Wrz 2009, 03:47

Bea, ale czy stosowalas jakas konkretna diete? Jezeli tak - jak ona sie nazywa, gdzie moge ja znalezc?
Monika78

Postprzez Kasia30 w 04 Paź 2009, 20:28

Witam,
Dobrać diete samodzielnie to nie jest proste, ja chyba wszystko już na sobie testowałam i różnie było chudłam, później tyłam i tak na okrągło, aż w końcu trafiłam do dietetyka i muszę przyznać ze jestem w szoku, jem dużo i wszystko, nie czuje się głodna, wciąż nie rozumiem jak to jest???

Polecam Poradnie halsa http://www.halsa.pl
Kasia30

Postprzez bealinea w 15 Paź 2009, 21:15

Monika78 napisał(a):Bea, ale czy stosowalas jakas konkretna diete? Jezeli tak - jak ona sie nazywa, gdzie moge ja znalezc?

Tak, dopasowaną do swojego organizmu, po wyliczeniu konkretnych wskaźników i z nauką zdrowego odżywiania trafiłam na stronę mojejwagi www.konsultacje.bea.mojawaga.pl
bealinea

Postprzez AdamKowalik w 09 Kwi 2010, 11:09

Albo szukaj na forum gdzie sa spisy niemal wszystkich dostępnych diet. Często wertuje rózne portale i fora w poszukiwaniu odpowiedniej diety.
AdamKowalik

Dołączenie: 21 Mar 2010, 10:49

Powróć do Jak dobrać dietę?

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości