odchudzanie ważne dla zdrowia

odchudzanie ważne dla zdrowia

Postprzez marysia38 w 12 Paź 2009, 22:51

ja stosowalam rozne tabletki na odchudzanie i co sie ze mna stalo to nie wiem jeszcze bardziej tylam a cera... okropna wszystko wrocilo do normy dzieki diecie ktora ustalono mi na moje zywienie.pl ich gg to 11542109 wypelnilam tam formularz ocena wellness i po kilku godz mialam darmowa konsultacje z dietetykiem jestem juz po kuracji schudlam 6kg w ciagu miesiaca nie mam efektu jo-jo. co wazne podczas tej diety czulam sie bardzo dobrze. schudlam i poprawila mi sie cera. jesli moja wypowiedzia komus pomoge to sie ciesze. polecam
marysia38

Re: odchudzanie ważne dla zdrowia

Postprzez nikita w 18 Lut 2010, 18:40

Wiesz co ja bym nie bawiła się w tego typu rzeczy jak tabletki, herbatki. Kiedyś eksperymentowałam z herbatami ale to jest jednym słowem pic na wodę nic nie daję a tylko źle się po tym czujesz. Lepiej stosować mnij inwazyjne środki. Ja np. zaczęłam od picia szklanki wody pzred posiłkiem i to już mi dużo dało bo nie jadłam aż tak dużo a jak miałam ochote na coć słodkiego lub cokolwiek między posiłkami to najlepiej mieć pod ręką jakiś owoc albo cos co długo gryziesz tak żeby oszukać żołąek ( ja żułam gumę i jakoś poszło) I bez tabletek i tego typu zreczy . A właśnie nie wiem czy wiesz ale tabletki kremy herbatki gwarantują efekty ale w połączeniu oczywiśćiue z ćwiczeniami i dietą i to jest jakieś 5% całości . Także nie warto pieniędzy w błoto wyrzcać takie moje zdanie:) Pozdrawiam:)
nikita

Dołączenie: 12 Lut 2010, 23:47

Re: odchudzanie ważne dla zdrowia

Postprzez AdamKowalik w 09 Kwi 2010, 11:02

Poniekąd masz racje,niektóre tabletki wspomagające odchudzanie rzeczywiście nie skutkują i wolę sięgac po sprawdzone suplementy. Aby uniknac efektu jojo trzeba naprawdę wybrac najbardziej odpowiednia diete i byc aktywnym fizycznie. Takie jest moje zdanie na ten temat.
AdamKowalik

Dołączenie: 21 Mar 2010, 10:49

Powróć do Jak dobrać dietę?

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości