Nadwaga, odchudzanie, diety… po prostu szczuplej z nami! Zapraszamy na popularne polskie forum o odchudzaniu. Diety, nadwaga, odchudzanie - forum Szczuplej.pl to doskonałe miejsce do wymiany opinii i doświadczeń!
Darmowy program liczący kcalorie - mojej produkcji. Możesz policzyć posiłki - podsumowanie dnia (Twój dzień) oraz plik tekstowy w katalogu aplikacji o wszystkich posiłkach. Wybierasz potrawę, wpisujesz jego masę , porę posiłku i przenosisz do prawego okna.Gdy jest wszystko to zapisz. Powodzenia w liczeniu. Program bez robali sprawdzony antivirem
A ja mam taki z obrazkami Te kalkulatory faktycznie ułatwiają życie. Dieta staje się łatwiejsza . Nie trzeba sie już męczyć i zastanawiac ile brzuszków muszę zrobić za to ciastko
A czy znacie jakis program do liczenia kalorii, ktory moglabym sciagnac na komputer? To co podaliscie wczesniej jest fajne, ale potrzebowalabym czegos bardziej zaawansowanego...
Szukalam takiego programu na allegro i w sieci, ale nic ciekawego (wydaje mi sie) nie znalazlam.
pozdrowienia dla wszystkich liczacych kalorie
Ps. Edan, a jaki kalkulator do liczenia 'z obrazkami' Ty masz?
Hej po co program? zobacz sobie to to nawet nie kalkulator tylko dziennik kalorii ktory mozna prowadzic przez dluzszy czas i wszystko automatycznie wyliczane