Zaczynam walkę

Zaczynam walkę

Postprzez pinkgirl50 w 28 Gru 2009, 16:28

Od dzisiaj , akurat po świętach rozpoczęłam walkę sama ze sobą . Rozpoczęłam odchudzanie.Wiele z nas pewnie, wiele razy tak pisało i mówiło - no tym razem na pewno się uda. Skąd ja to znam...Też tak wiele razy pisałam, a potem jak się okazywało z odchudzania nici. Tym razem tak nie będzie. Muszę się w końcu postarać i przełamać. To będzie mój codzienny dzienniczek. Będę w nim zapisywała co zjadłam i ile to mniej więcej ma kalorii. Oczywiście nieodzownym elementem mojego odchudzania będą ćwiczenia...uwielbiam tańczyć więc taniec jako rozgrzewka pobudzi moje zaspane mięśnie. Pozostaje tylko zabrać się do pracy.
A to co dzisiaj zjadłam :
Śniadanie - kilka suszonych owoców, sałatka owocowa ( 1 mała gruszka, 1 małe jabłko, 1 pomarańcza )
Obiad - zupa borowikowa na wywarze warzywnym ( bez śmietany )
Kolacja - 1 mały serek puszysty

Razem : 500 kcal :D :D :D :D
pinkgirl50

Dołączenie: 28 Gru 2009, 16:20

Re: Zaczynam walkę

Postprzez pinkgirl50 w 18 Sty 2010, 21:57

To znowu ja. Oczywiście moje zamierzone cele się nie udały, ale ja się nie poddaje.Wiem, że dam radę tym razem
pinkgirl50

Dołączenie: 28 Gru 2009, 16:20

Postprzez becia25 w 31 Sty 2010, 12:58

hej ja jestem na diecie od 5 dni . pomysł był bardzo spontaniczny wogóle sie jakoś nie przygotowywałam ,poprostu spojrzałam w lustro i powiedziałam sobie ;trzeba coś z tym cielskiem zrobić ;zgubiłam 4 kilo i mam nadzieje że mi sie uda bo to już moja ostatnia walka z otyłością . jak sie nie uda teraz to już zawsze bede gabarytowa . myśl o tym mnie motywuje bo pierwszy raz nie poszłam w diecie na żadne ustępstwa ,stosuje protal i naprawde nie jestem głodna a nawet przyłapałam sie na tym że że odkładam jedxenie w połowie bo jestem najedzona. polecam i wiecej wiary :)
becia25

Postprzez dchudzanie w 07 Lut 2010, 22:07

Dziewczyny nie katujcie sie:)!!! zycie powinno byc przyjemnoscia a nie "meczarnia":P napiszcie do mnie a powiem Wam jak to zrobic skutecznie :)czuc sie swietnie i do tego wyjatkowo wygladac;)To takie proste:)!!!pozdrawim czytelnikow:) gg: 813784
dchudzanie

Powróć do Nasze sukcesy i porażki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości