Kawa wspomagająca odchudzanie! Nowość

Kawa wspomagająca odchudzanie! Nowość

Postprzez kawosz w 25 Sie 2009, 17:51

Witam Państwa
Przedstawiam rewelacyjny produkt Kawę wspomagającą odchudzanie.

W naszej specjalnie przygotowanej kawie świeżo palonej jest obecny kwas chlorogenowy. Badania naukowe wykazały, iz kwas chlorogenowy opóźnia przyswajanie cukrów, zapobiega magazynowaniu ich pod postacią tłuszczu i w ten sposób pomaga pozbyć się zbędnych kilogramów. Kawa Shape Wow pobudza także oczyszczanie i spalanie tłuszczu juz obecnego w organizmie (w komórkach tłuszczowych) jest również bogata w antyoksydanty, minerały oraz witaminy B. Kawa przygotowana została w unikalny sposób przy zastosowaniu najwyższej jakości ziaren pochodzących z dwóch szczepów.

Jest to 100% arabica z plantacji południowo-amerykańskich Santos Jose oraz specjalna kawa Arabica India Monsooned Malabar. Talemnica naszej kawy to odpowiedni sposób preparowania ziaren, ponieważ przy procesie palenia kawy traci ona część swoich właściwości odchudzających.
Zastosowaliśmy technologię pozwalającą na osiągnięcie wszelkich właściwości kawy zielonej, osiągając jednocześnie kawę najwyższej jakości w smaku i zapachu pomagającej w profilaktyce miażdżycy i jej skutków w postaci chorób serca.

Jednak równie ważny okazuje się wpływ kwasu chlorogenowego na metabolizm cukrów i tłuszczu w organizmie człowieka. Wiadomo, że niektóre związki polifenolowe wpływają na absorpcję glukozy w jelicie cienkim. Dodatkowo podawanie kwasu chlorogenowego powoduje zmniejszenie poziomu triglicerydów w wątrobie. Jest to prawdopodobne wyjaśnienie, dlaczego picie kawy zmniejsza ryzyko zachorowania na cukrzycę. Kofeina i kwas chlorogenowy to dwa ważne składniki, których obecność w filiżance kawy wspomaga odchudzanie.

Proponujemy Państwu zestaw dwusmakowy. Zestaw, który powstał w oparciu o wieloletnie badania naukowców nad działaniem kawy oraz składników zawartych w kawie.

W skład zestawu wchodzą:
1. Kawa poranna "Fresh Orange" o smaku pomarańczowym - waga 400 g
2. Kawa popołudniowa "Cherries Chocolate" o smaku wiśniowo-czekoladowym - waga 400 g
3. Zestaw ulotek

Skład kawy: 50% arabiki Santos Jose, 50% specjalnie spreparowanej kawy zielonej India Monsooned Malabar.
Specjalny sposób palenia i preparowania w oparciu o najnowsze badania i technologie.
Cena zestawu to 149,00 zł.

zapraszam
kawosz

Dołączenie: 25 Sie 2009, 17:50

Re: Kawa wspomagająca odchudzanie! Nowość

Postprzez Chase w 21 Sty 2010, 16:01

Tak na prawdę każda kawa przyspiesza spalanie tłuszczu. Po pierwsze poprzez działanie pobudzające, po drugie poprzez efekt termogenezy.
Ważne, żeby nie przyjmować jej z mlekiem (wydziela się toksyczny szczawian wapnia powstający z połączenia kawy z mlekiem) i nie słodzić.
Chase

Dołączenie: 20 Sty 2010, 13:14

Postprzez markiza w 29 Sty 2010, 16:14

A co to za kawa skoro jest tak specjalnie przygotowywana? Przecież nie trzeba specjalnej kawy do odchudzania, bo każda kawa ma w sobie kofeinę, która wspomaga spalanie tłuszczu więc to chyba żadna nowość. Poza tym uważam, że nie można propagować kawy jako jednego środka wspomagającego odchudzanie bo ludzie niejednokrotnie ślepo w to wierzą zaniedbując przy tym racjonalne odżywianie i zbilansowaną dietę.
markiza

Dołączenie: 10 Sty 2010, 18:20

Postprzez Chase w 02 Lut 2010, 15:31

No chyba, że ktoś potrzebuje szybko wyciąć tłuszcz. Profesjonaliści łykają specjalnie przeznaczone do tego środki, typu Scorch czy Viper. Jeżeli do tego zastosuje się odpowiednią dietę i ćwiczenia, to efekty będą szybkie i trwałe.
Chase

Dołączenie: 20 Sty 2010, 13:14

Postprzez anka.b w 03 Mar 2010, 14:50

takie oczywiste a dopiero teraz do mnie dotarlo... kawe zaczelam pic dobrze po 20-ce i to hektolitrami - rzeczywiscie teraz jestem szczuplejsza niz "przed" kawa. diety nie stosuje a na silownie chodze falami :)
anka.b

Dołączenie: 02 Mar 2010, 15:49

Postprzez majka w 12 Mar 2010, 22:28

A co powiecie o SLim Coffee? Ja to od jakiegoś czasu kupuje w Aptece za Grosze i jestem zadowolona:-). Jestem maniaczką jeśli chodzi o picie kawy a poza tym w ostatnim czasie postanowiłam troszkę zrzucić na wadze. Zawsze było tak, że piłam kawke a do tego jakiegoś pączusia czy ptasie mleczko ale skończyło sie;/. Zrobiłam sobie badania na chrom i wyszło, że te moje słodkie ciągoty są wynikiem niedostatecznej ilości chromu w organizmie. Dostałem od mojego dietetyka dietę i powiedział ze moge pić to SLim Cofee. Co o tym powiecie? Jakie sa wasze wrażenia?

Pozdrowionka
majka

Postprzez jamajka w 18 Mar 2010, 20:41

Apteka za Grosze?? No to witam Warszawianke bo o ile sie orientuje to jest w Warszawie, tak?? A co do Slim Coffee to moja mama kupuje i stosuje i jest zadowolona, ale wydaje mi sie ze każdy inaczej podchodzi do tego, no i w końcu każdy lubi co innego> Ja kawy nie pije wcale i też zyje;-p
jamajka

Dołączenie: 12 Mar 2010, 22:23

Postprzez AdamKowalik w 09 Kwi 2010, 11:58

No ale co dokładnie mówi Twoja mam?? Widac juz efekty po tej kawie wspomagajacej odchudzanie?
AdamKowalik

Dołączenie: 21 Mar 2010, 10:49

Postprzez justyna w 13 Sie 2010, 21:45

ja piję coffee slimer (kawa arabica + kawa zielona + chrom), w niej aktywnym składnikiem jest kawa zielona, która zawiera kwas chlorogenowy.

czytat ze strony producenta: Kwas chlorogenowy spowalnia przyswajanie cukrów, stymuluje spalanie tłuszczów i przyśpiesza metabolizm. Chrom aktywnie uczestniczy w przemianach węglowodanów. Odpowiedni poziom tego pierwiastka w organizmie zapobiega zaś wahaniom poziomu cukru, co chroni nas przed niekontrolowanymi napadami głodu czy też nieodpartą chęcią na słodycze.

Faktycznie coś w tym jest bo przestały mnie nękać zaparcia, zmniejszył mi się apetyt i nie mam ochoty na "coś słodkiego".

Jedno opakowanie coffee slimmer wystarcza na miesiąc więc wychodzi dużo taniej niż slim coffee.
justyna

Następna

Powróć do Suplementy diety

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość