Pomóżcie! Nie wiem jak dobrać dietę!

Pomóżcie! Nie wiem jak dobrać dietę!

Postprzez diedripper w 12 Lut 2010, 17:08

Witam!
Mam mały problem, a mianowicie nie wiem jak dobrać dietę. Ćwiczę systematycznie a6w, hantlami, sztangą. Nie chodzi mi o przybranie masy, ani o jej zrzucenie (chcę wyćwiczyć zbędne kilogramy).
Wzrost:160
Waga:54
Jeżeli czegoś więcej potrzeba to proszę napisać.
diedripper

Dołączenie: 12 Lut 2010, 17:01

Re: Pomóżcie! Nie wiem jak dobrać dietę!

Postprzez AdamKowalik w 09 Kwi 2010, 11:04

Nie zapominaj o pozostałych partiach mięśni,czyli plecy oraz uda-tutaj możesz trenowac na orbitreku pub stepperze. Poza tym poszukaj sobie informacji o diecie białkowej,bo myślę że taka będzie w Twoim przypadku najbardziej odpowiednia.
AdamKowalik

Dołączenie: 21 Mar 2010, 10:49

Re: Pomóżcie! Nie wiem jak dobrać dietę!

Postprzez czikczika w 01 Kwi 2011, 13:09

Samemu wybierając dietę wg. uznania można sobie zrobić krzywdę. Bo czasem nawet nie wiemy jak bardzo eliminacja jakiegoś składnika może wpłynąć na nasze zdrowie. Uważam, ze konieczne jest skonsultowanie się z fachowcem, który po analizie naszej osoby (zdrowie, geny, upodobania smakowe :) ) dobierze coś do nas. A nie tylko stan zdrowia jest wazny - ostatnio znalazłam taki podział - http://studiozdrowia.pl/program-krolow (dla dorosłych, dzieci, sportowców, pracujących itp) i to racja bo tryb życia też warunkuje diete. Niech to będzie więc świadoma i słuszna opcja wyboru.
czikczika

Dołączenie: 01 Kwi 2011, 13:02

Powróć do Jak dobrać dietę?

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości