suplementy ok

Re: suplementy ok

Postprzez AloAlo w 10 Gru 2009, 10:43

Uważaj, żebyś nie przesadziła. Dziesięć kilo w tak krótkim czasie imponujący wynik, ale pomyśl o konsekwencjach. Możesz dostać rozstępów, albo zniszczyć sobie zdrowie (sama mówisz, że masz mdłości). Ja też stosuję suplementy, tylko z CaliVity. Zmawiam zawsze w sklepie suplementydiety.istore.pl. Obecnie używam Slim Formula, który stymuluje trawienie i preparatu oczyszczającego organizm z toksyn. Są to bardzo wysokiej jakości suplementy, ale i tak z nimi uważam, nie przekraczam zalecanej dawki, nie głodzę się, nie piję. Stale widzę rezultaty, ale nie aż tak szybkie. Nie chciałabym schudnąć w takim tempie.
AloAlo

Dołączenie: 17 Paź 2009, 17:24

Postprzez olenka w 19 Lut 2010, 11:05

No nie wiem czy bym brała tabletki jakbym miała zawroty głowy. Szukam takich po których dobrze się czuję i nie muszę się głodzić. Jasne, że nie ma nic za darmo, pełny sukces to dieta +ćwiczenia i dopiero wtedy tabletki wspomagające odchudzanie. Ja ostatnio znalazłam taką stronę http://www.naturhouse-polska.pl o suplementach. Słyszałam o tej firmie jak byłam w Hiszpanii i chyba spróbuje ich tabletek. Profesjonalny dietetyk ustala dietę robi jakieś pomiary, wiec spodziewam się, że odchudzanie będzie zdrowe i mało bolesne :D
olenka

Dołączenie: 19 Lut 2010, 10:53

Postprzez Ingrid w 10 Mar 2010, 17:55

Przed zimą moja koleżanka zaproponowała mi preparat chitinin extra.
Jest to suplement diety który ogranicza wchłanianie tłuszczu do 30%.
Preparat jest oparty na chitynie tej z pancerzyków chitynowych
Preparat jest bardzo łatwo przyswajalny dla organizmu.
Ingrid

Dołączenie: 10 Mar 2010, 14:05

Postprzez ala w 24 Mar 2010, 14:13

no też słyszałam ze ten chitinin jest dobry, podobno wysoko w rankingu najskuteczniejszych na odchudzanie, oczywiście wśród naturalnych i nie na receptę, bo ja innych nie ruszam!
ala

Dołączenie: 24 Mar 2010, 14:08

Postprzez Ingrid w 31 Mar 2010, 10:29

Ja sobie nie wyobrażam jak miałabym schudnąć bez środków wspomagających odchudzanie.
Postanowiłam postawić na Chitinin Extra i się nie przeliczyłam.
Bardzo mi pomógł ten środek. dzięki niemu mogę jeść normalnie (oczywiście zdrowo) trochę ruchu i chudnę w oczach.
Jak kogoś spotykam to cały czas mi powtarzają, że bardzo dobrze wyglądam. a dopiero schudłam 5 kg:D
Ingrid

Postprzez marcra w 18 Kwi 2010, 12:06

A mnie pomogły te tabletki chińskie Meizhi thanc oraz oczywiście ograniczenie posiłków.

http://vitamarket.pl/p7111-Meizhitanc-3 ... AJACE.html

Podobno dobry i skuteczny jest preparat 4.3.2.1 Slim ale ogólnie trudno go dostać teraz.

Pozdrawiam
marcra

Postprzez Ingrid w 12 Maj 2010, 15:35

Ja szczerze mówiąc to bardzo wzbraniałam się przed braniem jakichkolwiek suplementów diety.
Uważał że to jest sama sztuczność która może nam tylko zaszkodzić.
Ufałam tylko wysiłkowi fizycznemu.
teraz kiedy jestem już matką 3 dzieci nie mam tyle czasu dla siebie więc i na sport mi nie wystarcza.
Kilogramy jakoś trzeba zbijać bo jeść lubie.
Koleżanka poleciła mi chitinin extra.
Ingrid

Postprzez monia 1981 w 29 Cze 2010, 18:52

Ja moge wam polecic super suplement ktory stosowalam i mi pomogl tez na wypadanie wloskow i obfite misiaczki bo o niedoborach \juz nie wspominam normalka przy odchudzaniu;P))))- Floradix fajny do picia latwo sie wchlania przez swoja postac fajny smak i bardzo skuteczny jak dla mnie bo bralam wiele roznych specyfikow i nic a teraaz w koncu sa efekty wyniki lepsze wloski sliczne i lsnaice sie zrobily ;))) i nie mam super obfitej miesiaczki tylko jest normalna jak u kazdej kobiety;))ja tez mam problemy bo leki mnie uczulaja a ten wogole co mnie cieszy pozdrawiam;)))
monia 1981

Dołączenie: 29 Cze 2010, 18:35

Postprzez Jamrock w 29 Wrz 2010, 16:38

Ja teraz piję suplement diety z l-karnityną. Milkoshake diet dla kobiet aktywnych, wzmacniający wydolność i wspomagający chudnięcie podczas treningu. Bo żeby dał efekty trzeba ćwiczyć. Ale jest bardzo skuteczny, daje efekty i czasami nawet zastępuje mi posiłek (ma postać proszku, który rozpuszcza się w wodzie lub mleku).
Jamrock

Dołączenie: 04 Sie 2010, 11:14

Postprzez Kama_o9 w 21 Paź 2010, 18:18

A kto piję Slim Caffee? Jaki jest wynik tego? Koleżanka mi to proponuję, ale co to za propozycja jak ona nie jest gruba tylko reklam się naoglądała... w jakim czasie można 10 kg zrzucić przykładowo?
Suknie ślubne , Góry i Mazury, Wino i Śpiew
Awatar użytkownika
Kama_o9

Dołączenie: 19 Paź 2010, 17:33
Miejscowość: Mazury

PoprzedniaNastępna

Powróć do Suplementy diety

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości