Dieta na przyrost masy mięśniowej?

Dieta na przyrost masy mięśniowej?

Postprzez Piotrek w 24 Cze 2009, 11:58

Nie wiem czy to najlepsze forum o zadania tego pytania, ale w sumie dostaje tyle roznych odpowiedzi, ze moze jednak Wy mi pomozecie: czy ktos zna jakas dobra diete na przyrost masy miesniowej?

No i najwazniejsze - czy taka dieta moze byc szybko skuteczna? Tzn. ze jak ja zastosuje teraz to np. w ciagu 4-6 tygodni bede widzial poprawe mojej masy miesniowej?

Wiecie, zblizaja sie wakacje a ja akurat po roku szkolnym mam troche wieecej czasu, warto o siebie zadbac ;-)

Zeby nie bylo - nie interesuja mnie zadne sterydy, super odzywki, itd - chodzi o normalna diete - sposob odzywiania.

Z gory dzieki,
P.
Piotrek

Re: Dieta na przyrost masy mięśniowej?

Postprzez agas.mojawaga w 09 Sie 2009, 03:36

Cześć Piotrek!
Przeczytałam Twoje słowa dopiero dzisiaj i postanowiłam w odpowiedzi napisać Ci o historii mojego kolegi, który miał podobny problem do Twojego - chciał zwiększyć swoją masę mięśniową. Udało mu się to z powodzeniem, był i jest bardzo zadowolony z uzyskanego efektu.Oprócz zdrowej diety, którą opracowałam specjalnie dla niego stosował program dostosowany do jego trybu życia zawierający białko sojowe. Jeżeli chciałbyś dowiedzieć się czegoś więcej na ten temat, albo byłbyś zainteresowany takim programem, to daj znać.
Agnieszka
691969217
www.agas.mojawaga.pl/sklep.php
agas.mojawaga

Re: Dieta na przyrost masy mięśniowej?

Postprzez anastasia85 w 31 Mar 2010, 20:22

Witam! Jeśli zależy Ci na przyroście masy mięśniowej proponuję wykonanie telefonu do konsultantów ze sklepu Presto. Sklep ten prowadzi sprzedaż różnego rodzaju odżywek i suplementów diety. Tylko najpierw proponuję konsultację z nimi. Na pewno coś polecą.
anastasia85

Dołączenie: 07 Lut 2010, 22:59

Powróć do Jak przytyć?

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości