Muszę schudnąć.

Re: Muszę schudnąć.

Postprzez miska1335 w 09 Cze 2009, 17:21

Witam was wszystkich !
Widzę, ze macie problem z kilogramami. Ja też kiedyś miałam ten sam problem. Pozbyłam się go w ciągu 3 miesięcy, chudnąć w zdrowy sposób 14 kilogramów, bez efektu jo-jo (rewelacja). Teraz jestem szczęśliwa i odzyskałam chęć do życia. Jeśli jesteście zainteresowani jak to zrobiłam to piszcie na mojego meila dominikas140@op.pl a na pewno sie odezwę !
Pozdrawiam wszystkich : )
miska1335

Dołączenie: 09 Cze 2009, 17:18

Postprzez nikita w 12 Lut 2010, 23:56

A ja też znalazłam sposób na to żeby zrzucić kilka kilo choć mówi się że kochanego ciałka to nigdy za wiele;]. Znalazłam stronę na której można znaleźć wiele informacji na temat odchudzania, ćwiczeń, diet. Dla każdego by się coś znalazła zarówno dla leniucha jak i osoby z wielkim samozaparciem i ukierunkowanym celem:P Ja rezultaty już widzę i poleciła już innym koleżankom :) Narazie dzięki tetej stronie wygrałam z podjadaniem między posiłkami i to naprawdę skutecznie a była to dla mnie chyba największa zmora. Z reszta co będę się rozpisywać, sprawdźcie same http://www.odchudzanie-cwiczenia.pl/
nikita

Dołączenie: 12 Lut 2010, 23:47

Postprzez tom w 07 Mar 2010, 21:20

Recepta na schudnięcie jest właściwie prosta: mniej jeść niż potrzebuje nasz organizm, więcej się ruszać.
Jeśli chodzi o jedzenie to jest kilka zasad których należy się trzymać: jedz częściej ale mniej, jedz dużo warzyw, pij dużo wody, nie jedz tłusto. Natomiast w kwestii ćwiczeń to najlepsze są ćwiczenia kardio np: bieganie, pływanie, jazda na rowerze czy nawet chodzenie.

--------------------------------------------------
http://www.fitness-odchudzanie.pl
tom

Postprzez Ingrid w 11 Mar 2010, 12:29

Mi bardzo pomógł preparat Chitinin Extra.
Preparat ten w którego skład wchodzi chityna , ogranicza wchłanianie tłuszczu do organizmu nawet do 30%
Tłuszcz nie przyswojony jest wydalany.
Dzięki temu preparatowi nie trzeba się katować drakońskimi dietami.
Na pewno co trzeba robić to regularnie się ruszać.
Podstawa takiej diety!!!
Mi to pomogło i zrzuciłam 12 kg w 4 msc. nie głodząc się!!!!
Ingrid

Dołączenie: 10 Mar 2010, 14:05

Postprzez nosferrratu w 07 Kwi 2010, 23:21

Ja też muszę schudnąć :mrgreen: 30 kg co wy na to?
A tak w ogóle to jest tu ktoś? ;)
nosferrratu

Dołączenie: 07 Kwi 2010, 23:15

Poprzednia

Powróć do Walka z nadwagą

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość