suplementy ok

suplementy ok

Postprzez Szlagas w 05 Lut 2009, 17:50

Skoro jedni tu odradzają suplementy, to ja może polecę, bo mi pomogły i może komuś moje doświadczenia pomogą. Otóż ja postanowiłam trochę zeszczupleć z rozmiaru 42 takimi metodami pospolitymi. Dużo ruchu, mniej jedzenia ale bez przesady. W miarę jak hm nabierałam kondycji, a raczej odgrzewałam swoje zastygłe mięśnie, to zapisałam się na aerobik. Tam koleżanki poleciły mi CLA czyi kwas linolowy, żeby tracić tłuszcz szybciej i w jego miejsce budować mięśnie. Wybrałam taki z zieloną herbatą, z serii bio-cla i nie tylko nie zaszkodził, ale bardzo mi pomógł. Tylko uwaga jedna jest taka, że skutkuje z wysiłkiem fizycznym, no i trzeba się stosować do uwag na ulotce. Może jak ktoś nie stosował i dlatego pisze negatywne komentarze.
Szlagas

Dołączenie: 05 Lut 2009, 17:49

Re: suplementy ok

Postprzez alpinista25 w 16 Lut 2009, 17:34

To miło, bo ja też biorę ten suplement:) (Tylko małe kapsułki!) Poleciła mi go znajoma dietetyczka, nie żałuję, że go kupiłam, bo przy moim, ostatnio aktywnym trybie życia i diecie- a raczej zmianie przyzwyczajeń żywieniowych, łykanie bio cla ma sens.
Widzę, że szybciej spalam tłuszcz, poprawiła mi się skóra, no i ten paskudy cellulit się zmniejsza! Ciekawe czy ktoś jeszcze, kto jest na tym forum, stosował ten suplement.
alpinista25

Dołączenie: 16 Lut 2009, 13:32

Postprzez alpinista25 w 17 Lut 2009, 14:29

No i co najważniejsze, pierwsze efekty widziałam po jakiś 3 tygodniach stosowania. Niektórzy połkną kilka kapsułek i się zastanawiają dlaczego nie mają talii osy. (Bardzo to śmieszne.) W tym tygodniu kupuje kolejne opakowanie. Mimo śniegu, który dziś spadł, czuję wiosnę, mam mega motywacje do ćwiczeń.
alpinista25

Dołączenie: 16 Lut 2009, 13:32

Postprzez MARTA9999 w 16 Cze 2009, 08:10

Dziewczyny jest nowy specyfik.
meizitang slimming soft gel.
jest to lepsza wersja starego meizitangu zielonego.
jest n calkiem naturalny, o konsystencji żelowej.
biore juz 3 opakowanie i nie mialam zadnych skutkow ubocznych.
poprawila mi sie cera, wloosy i w ogole jest bosko.
schudlam 30 kg SmileSmile
on nie uzaleznia:)
bo bym musiala brac caly czas, a zaczelam ponad 8 miesiecy temu Smile bralam z przerwami:)
polecam tak czy inaczej

jakby co to podaje maila do goscia ktory mi to sprzedal Smile
dolcevitas@vp.pl
MARTA9999

Postprzez Kate w 12 Sie 2009, 16:38

Witajcie! Jeśli chcecie uzyskać więcej informacji o suplementach to wejdźcie na www.abcodchudzanie.pl. To dobry serwis, na którym eksperci się wypowiadają. Polecam!
Kate

Postprzez szczuplejąca w 21 Wrz 2009, 13:43

ja również korzystam z suplementów na odchudzanie bo niestety w czasie ciąży sporo mi się przytyło i jestem zadowolona. Oczywiście że przyjmowanie suplementów to jedno a zmiana trybu życia to drugie bo w to że same kapsułki zdziałają cuda to nie wierze, ale jako wspomagacz to jak najbardziej. Ja się zdecydowałam na Slim Formula firmy CaliVita bo produkty tej firmy poleciła mi znajoma dietetyczka zwracając uwagę na to że produkowane są z naturalnych składników. Zamawiam przez net na suplementydiety.istore.pl bo u mnie w okolicy nigdzie nie mają, a szkoda... Muszę przyznać że efekty odchudzania już są, a kapsułki przyjmuję od 2,5 tygodnia.Być może nie są to produkty najtańsze ale jakość jest bardzo ważna. Nie chodzi przecież o to żeby nałykać się chemii tylko żeby pomóc organizmowi pozbyć się kg bez większej szkody dla żołądka.
szczuplejąca

Dołączenie: 21 Wrz 2009, 13:15

Postprzez agaha w 13 Paź 2009, 20:12

Jestem najlepszym przykladem stosowania wszystkich możliwych diet i kilku specyfików medycznych i paramedycznych. Bardzo często udalo mi się zgubić sporo zbędnych kilogramów, niestety wracaly i to z nawiązką.
Od miesiąca zupelnie zmieniam swój sposób odżywiania, udalo mi się zgubić w ciągu tego czasu 4 kg. Może to niewiele, ale zdrowo, nie jestem godna, świetnie się czuję, mam mnóstwo energii.
Jeśli interesuje Cię jak zapraszam na moją stronę internetową
hagnes.mojawaga.pl
pozdrawiam wszystkich odchudzających się
agaha

Postprzez majeczka w 19 Paź 2009, 19:36

Nie wierzę w suplementy wspomagające odchudzanie. Ja w czasie diety korzystam z suplementów, które poprawiają kondycje moich włosów, dodają mi energii itp.
Wiadomo dieta sprawia, że dostarczamy organizmowi mniej witamin i minerałów.
Ostatnio kupiłam w aptece suplement Prolady jedne na ładne włosy, a drugie "energia i koncetracja", naprawdę polecam.
majeczka

Postprzez moje zywienie w 11 Lis 2009, 17:19

CENTRUM LIKWIDACJI NADWAGI I NIEDOWAGI

- skuteczne i komfortowe odchudzanie
- likwidacja zmęczenia i osłabienia
- suplementacja
- zwiększanie witalności ciała i umysłu
- oczyszczanie z toksyn i złogów
- poprawa stanu zdrowia
- darmowe konsultacje
- opieka podczas kuracji
- darmowe dobieranie diety

gg 11542109
moje zywienie

Postprzez nati83 w 05 Gru 2009, 14:32

POWIEM TAK!!!! GDYBY NIE DODATKOWE UŻYWKI, TO ZADNA Z NAS NIE SCHUDŁA BY. JA PORAZ KTÓRYŚ PODJĘŁAM DECYZJĘ O ODCHUDZANIU. I w końcu sie udaje. biorę tabletki HYDROXYCUT HARDCORE i muszę przyznać, ze są swietne...(czasem tylko źle się po nich czuję-zawroty głowy i mdłości)...w ciągu miesiąca schydłam 10 kg.
biorę 6 tabletek dziennie i nawey gdy nie wykonuję jakiś ćwiczeń, czuję, ze chudnę!!! odżywiam sie normalnie, nie jem żadnych chipsów, nie piję alkoholu. raz w tygodniu wciąnę SNIKERSA, ale poza tym, to normalnie się odżywiam a nie jem tlko kolacji... z ćwiczeń jakie uprawiam, to spacery treeking i 4 razy w tygodniu cwiczę w domu-takie podstawowe ćwiczenia gimnastyczne, od czasu do czasu pójdę na siłownia...
nati83

Następna

Powróć do Suplementy diety

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości