skuteczne odchudzanie-->SUKCES

skuteczne odchudzanie-->SUKCES

Postprzez aiw w 11 Kwi 2009, 13:21

Witam wszystkich serdecznie

Jeśli jesteście zainteresowani zrzuceniem kilku zbędnych kilogramów, bądź macie większy problem z dużą nadwaga, serdecznie zapraszam na stronę www.stop.mojawaga.pl, znajdziecie tam Państwo moje dane teleadresowe, m.in. mój nr telefonu i wystarczy jedynie sms a ja oddzwonię na swój koszt i porozmawiamy o odchudzaniu z produktami Herbalife i moja opieka podczas całego programu. Na prawdę warto zainteresować sie moja oferta, bo stoją za nią tysiące zadowolonych osób, które dzięki produktom Herbalife i opiece dystrybutora schudły i osiągnęły wymarzoną wagę, dzięki czemu czuja się świetnie i nigdy już nie wrócą do dawnego wyglądu.

Pozdrawiam i zapraszam
aiw

Dołączenie: 11 Kwi 2009, 13:15

Re: skuteczne odchudzanie-->SUKCES

Postprzez miska1335 w 09 Cze 2009, 17:29

Witam was wszystkich !
Widzę, ze macie problem z kilogramami. Ja też kiedyś miałam ten sam problem. Pozbyłam się go w ciągu 3 miesięcy, chudnąć w zdrowy sposób 14 kilogramów, bez efektu jo-jo (rewelacja). Teraz jestem szczęśliwa i odzyskałam chęć do życia. Jeśli jesteście zainteresowani jak to zrobiłam to piszcie na mojego meila dominikas140@op.pl a na pewno sie odezwę !
Pozdrawiam wszystkich : )
miska1335

Dołączenie: 09 Cze 2009, 17:18

Re: skuteczne odchudzanie-->SUKCES

Postprzez maskara w 16 Lis 2009, 12:55

hej
a ja mam pytanie, stosuje ta diete, schudlam kilogram ale tylko przez 2 tyg a intensywnie cwicze na silowni i nie przekraczam 1200 kalorii na pewno!!
juz mi sie ladnie podobala waga wczoraj ale dzis juz pol kilo wiecej pokazuje, waze sie codziennie. powiedzcie mi czemu czasem pokazuje wiecej waga chociaz wiecej nie jadlam, nie pilam, itd?:/
mam 168cm i 64kg
i powiedzcie, jak szybko tluszcz zmienia sie w miesnie? to znaczy po jakim czasie cwiczenia na silowni mozna stwierdzic ze sie nie tyje, tylko ze waga jest wieksza przez miesnie? pozdrawiam
maskara

Dołączenie: 16 Lis 2009, 12:31

Powróć do Jak schudnąć i nie tyć?

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości