alli sprzedam :)

alli sprzedam :)

Postprzez moon w 21 Cze 2010, 16:04

Witam :)
mam na sprzedaż alli - duże opakowanie. Zainteresowanych proszę o kontakt na maila: monika-mx@wp.pl Zdjęcia mogę przesłać mailem pozdrawiam :)
moon

Re: alli sprzedam :)

Postprzez fanatisch w 27 Sty 2011, 18:45

Odsprzedam alli 84 kapsułki za 90zł. Opakowania oryginalne, nowe, nie otwierane.
Kontakt: fanatisch@onet.eu
fanatisch

Postprzez koala w 30 Sty 2011, 13:28

alli 84 kaps. – preparat wspomagający odchudzanie, nowy, nie używany, odsprzedam za 70zł. koala9@vp.pl
koala

Postprzez zanetta w 30 Sty 2011, 18:04

WITAM
POSIADAM W SPRZEDAZY ALLI:
1.ALLI-84KAPSULKI CENA-95ZŁ. PROGRAM ALLI-GRATIS!
2.ALLI DUOPACK(2X84KAPSULKI)-198ZŁ. PROGRAM ALLI-GRATIS!
3.ALLI 84KAPSULKI ORLISTAT GLAXO 60MG Poradnik żywieniowy 'Jedzenie z alli'68STRON -177ZŁ
________WYSYŁKA NA TERENIE POLSKI-GRATIS!!!
BEZ WZGLEDU NA ZAKUPIONA OPCJE(1,2,3)

ALLI pomaga zwiększyć skuteczność odchudzania o 50% w stosunku do samej diety
Pierwszy i jedyny na rynku lek bez recepty wspomagający odchudzanie o udowodnionym klinicznie działaniu!
alli to nowy, fascynujący lek dla osób, które chcą schudnąć i przejść na zdrowszy sposób odżywiania się.
_______słuze odpowiedzią na kazdy temat zwiazany z tym preparatem ALLI...
JESLI MASZ ZAPYTANIA PISZ EMAILA:zanetta84@wp.pl badz gg 10093827
DLA ZAINTERESOWANYCH DLA POTWIERDZENIA ZE TO NIE SCIEMA-MOGE WYSTAWIC AUKCJE ALLEGRO-PO WCZESNIEJSZYM DOGADANIU SIĘ,BADZ W ALLEGRATCE:)-sprzedasz bieżącaPOZDRAWIAM
zanetta

Postprzez Miderka w 06 Kwi 2011, 08:35

Ja mogę podrzucić od siebie, że jak ktoś jest z moich okolic (Gliwice, Knurów etc) to Alli można było ostatnio tanio kupić w knurowskiej aptece za grosze na ul. witosa, opakowanie kosztowało niepełne 55 złociszy. To tak podrzucam jak ktoś z okolic i szuka alli taniej bo w niektorych aptekach nadal jest bardzo drogi;/
Miderka

Postprzez Katia86 w 15 Kwi 2011, 13:51

Sprzedam ALLI 82 kapsułki za 45 zł + koszt wysyłki. Proszę o kontakt na kasiam@opoczta.pl
Katia86

Powróć do Suplementy diety

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości