Schudłam 20kg w 4 miesiace. Uwierzcie w siebie naprawde mozn

Re: Schudłam 20kg w 4 miesiace. Uwierzcie w siebie naprawde mozn

Postprzez auristel w 07 Wrz 2010, 15:56

Polecam wszystkim Mż i RD :P (tez mam 20 kilo do zrzutu)
auristel

Postprzez Klaudia. w 20 Wrz 2010, 21:19

Witam Dziewczyny!
Na tym forum jest motywacja na maxa!
Moja historia jest długa i smutna (niestety)
Mam 19 lat i ważę 78 kg. Od 4 dni stosuję dietę Dr Pierre Dukana. Jest zajebista bo ja lubię mięsko :)
Znam kobiete starszą odemnie była moją nauczycielką historii w liceum miała chyba 30 lat i wazyła widac było sporo, po wakacjach gdy przyszałam do maturalnej klasy po prostu jej nie poznałam jest tak masakrycznie szczupła że to szok. Schudła ok 15 kg i to własnie na diecie Dukana. Mam tę książe już rok ale jakoś słabą mam silną wolę gdy pierwszy raz zaczynałam ją stosowac schudłam 5 kg. Chcia bbym być lżejsza o jakieś 20 kg. Chce się ładnie prezętowac, podobac sie mojemu chłopakowi i w końcu wcisnąć się w te sukienki które mi sie podobaja a nie w te w które sie mieszczę!
Będę co jakiś czas was tu odwiedzac i popatrzę co u was słychać.
Polecam dietę dukana a o wynikach poinformuję was za jakiś czas narazie spadło mi 2 kg bo ważyłam 80 no troszkę ponad :) czyli w 4 dni spadło mi ponad 2 kg.
Pozdrawima Klaudia.
Klaudia.

Postprzez alliwannado w 04 Paź 2010, 15:31

Witam, ja zaczęłam od dziś - wątpię w jakieś diety, poprostu w moim przypadku to niemożliwe przejść na dietę. Ale nie jem chleba i kupiłam steper, będę ćwiczyć. Nie jadam słodyczy więc nie muszę z nich rezygnować. Mam 170 cm wzrostu i ważę 81 kg, moim celem jest zgubić 20..Czy to możliwe bez drakońskiej diety??
alliwannado

Dołączenie: 04 Paź 2010, 15:27

Postprzez Oli w 13 Paź 2010, 21:52

Wiesz ja mam tyle samo wagi i wzrostu,i też zamierzam schudnąć,próbowałam już wszystkiego i chyba mam za słabą wolę -ale spróbuję.Bo mam dość swojej tuszy.Czuję się jak słoń,a poza tym mam motywację dzięki wam.W szafie pełno fajnych ciuchów w które nie mogę się wbić to już 2 powód.Musiało coś do mnie dojść nie przypuszczałam - że tyle mi to zajmie .Pozdrawiam :?
Oli

Postprzez stradivarius w 19 Paź 2010, 17:49

Cześć dziewczyny! To forum jest świetnie, nie ma to jak porozmawiać z kimś, kto ma taki sam problem jak Ty i chętnie Ci pomoże. Mam 15 lat, jest bardzo dojrzała psychicznie i fizycznie jak na swój wiek. i think ;p Jak już pisałam mam 15 lat , nie ważyłam się jakiś czas ale moja waga waha się w granicach 54-56 kg Na pierwszą myśl - to mało! Jednak tkanka tłuszczowa jest lżejsza od mięśniowej. Nie zależy mi na wadze, mogę ważyć nawet te 57 czy 59 kg. Bo wiem , że mięśnie są "ciężkie" :) Chcę po prostu wyglądać: moje uda pokrywa cellulitis- bardzo widoczne jeśli ścisnę skórę. ze spodni wystają małe boczki a brzuch pokrywają dwie fałdy. To najbardziej mi przeszkadza. Chciałabym mieć twarde, jędrne pośladki i ładne wyrzeźbione nogi, płaski, twardy brzuch! Ćwiczę ABS na brzuch, nogi i pośladki. Jem ciemne pełnoziarniste pieczywo z sałatą, serem i polędwicą sopocką na śniadanko przez ostatnie dwa dni :) staram się jeść raczej mniej , regularniej i ZDROWIEJ! Chcę biegać albo jeździć na rowerku ale ta pogoda mnie trochę do biegania demotywuje. Z moją silną wolą jest różnie- nie mam tak , że patrzę na jedzienie , którego, wiem , że nie mogę jest , bo np. hamburgera czy tak wysokokalorycznego jedzenia potrafię sobie odmówić, mam bardziej problem, gdy ktoś częstuje mnie chrupkami czy kupuję wafelka lub pączka. Mam myśli raczej typu "Spalę to dzisiaj przy bieganiu" na które i tak nie idę . Ćwiczę od wczoraj i uważam na jedzienie. Ale jeśli chodzi o to, to próbowałam już się zdrowo odżywiać i ćwiczyć -raczej wychodziło. :) Mam nadzieję , że teraz mi się uda napwno, bo myślę , że jestem już w tym wieku , w którym jak mój chłopak mnie obejmie jego ręce nie napotkają fałd , czy nie zobaczy grubych nóg. Trzymam za was kciuki! Życzę SILNEJ WOLI ! Może mnie też się uda ! :) :*****************
stradivarius

Postprzez Kama_o9 w 21 Paź 2010, 18:12

Przeczytałam co nie co waszych wpisów i co nieco stosowałam dawniej się do takich zaleceń i pomogło, ale na chwilę, od nie dawna przytyłam sporo, obecnie ważę 77 km a chciałabym schudnąć w 6 mc do 50 kg, ew. 55 kg. Ale kłopot z tym że chudnę a zaraz tyję. Wydaję mnóstwo pieniędzy na suplementy i odchudzanie ale to na marne. Dlaczego 6 mc? Dlatego że to jest planowana data ślubu, nie dokładna ale mniej wiecej tyle mamy czasu a ja chcę schudnąć bo nie widzę siebie w tej wadze, zaczęłam tyć po urodzeniu dziecka czyli jakieś 2-3 lata temu.
Suknie ślubne , Góry i Mazury, Wino i Śpiew
Awatar użytkownika
Kama_o9

Dołączenie: 19 Paź 2010, 17:33
Miejscowość: Mazury

Postprzez kamila w 23 Paź 2010, 19:30

jak mam schudnac 30kg to jakas masakra mam 160cm a waze 92 kg nie moge na siebie patrzec moj maz tez chyba juz nie chce na mnie patrzec wszystko przez ciaze w ciazy przytyłam 36 kg schudłam 10kg ale nadal puchłam i puchłam nie wiem co mam zrobic probowałm wszystkiego tabletki prywatny trener oprocz kasy zostały mi nadal one kilogramy przed ciaza wazyłam 62 kg i tyle chce wazyc błagam pomózcie
kamila

Postprzez kasia :( w 25 Paź 2010, 20:52

hej, potrzebuje pomocy :( chce schudnac 20kg jak najszybciej :( waze 70kg i czuje sie gruba zreszta widac mam brzuch i uda :( wierze w siebie bo mam silna wole i chce zaczac diete tylko niewiem jaka :( chce taka zeby to bylo w krotkim czasie i skuteczne :(
kasia :(

Postprzez Kama_o9 w 27 Paź 2010, 20:42

Nie byłaś u lekarza? Tycie po ciąży to raczej normalka... Zawsze coś zostaje. Trzeba pamiętać aby nie zaniedbywać diety po ciąży, ćwiczyć by zrzucić te nadmierne kg. Na mnie tez nie każdy lek działa, po prostu taką mam budowę i organizm, przemiana materii też odgrywa tutaj kluczową rolę.
Suknie ślubne , Góry i Mazury, Wino i Śpiew
Awatar użytkownika
Kama_o9

Dołączenie: 19 Paź 2010, 17:33
Miejscowość: Mazury

Postprzez Maja w 02 Lis 2010, 19:08

Gratuluję sukcesu ! Dla mnie to nierealne schudnąć 20kg ...
Mam 14 lat, 165cm...i ważę 65kg! Chciałabym PRZYNAJMNIEJ schudnąć 10kg.
Nie mam najmniejszego pojęcia jak tego dokonać, proszę o pomoc..
Jakaś dieta , ruch, ćwiczenia.. byle NIE tabletki lub głodówki // to jest niezdrowe //...

Proszę pilnie o jakieś skuteczne rady..
Z góry dziękuję i jeszcze raz gratuluję : )
Maja

PoprzedniaNastępna

Powróć do Jak schudnąć i nie tyć?

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości