REduxil

REduxil

Postprzez Jessica34 w 08 Kwi 2009, 22:55

Czesc Potrzebuje porady. Stosuje juz od ponad miesiaca Reduxil i schudlam juz 5,5 kg. Jak do tej pory nie udawalo mi sie tak szybko schudnac. Chcialam sie was zapytac, czy znacie ten srodek i czy jest w pelni bezpieczny. Czuję sie po nim dobrze, a w ulotce jest napisane, ze jest w pelni naturalny. Stosuje go razem z kolezanka i jej tez udalo sie ladnie zrzucic kilogramy, ale tak ostatnio zastanawialysmy sie...sami wiecie.. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
Jessica34

Dołączenie: 08 Kwi 2009, 22:40

Re: REduxil

Postprzez krzysztof w 12 Kwi 2009, 20:57

Dziewczyny, zadna z Was nie uzywa Reduxilu?

Ja troche poszperalem, i znalazlem chociaz informacje o leku: www.doz.pl/leki/p6021-Reduxil
krzysztof
Administrator

Dołączenie: 15 Sie 2008, 10:06

Postprzez Julia26 w 07 Sie 2009, 15:57

Ja używam Reduxil :) zanim zaczelam bardzo dobrze go sprawdzilam , tzn popytalam, zeby sie nie wpakowac w jakies swinstwo typu Zelixa, czy inne.. jest w pelni bezpieczny i mozna go stosowac nawet nie robiąc przerw miedzy kuracjami, nawet podobno mogą go stosowac kobiety karmiace, co samo świdczy o jego bezpieczeństwie- jesli chodzi o efekty to u mnie juzz 4 kg polecialo w 6 tyg :). :)..
Julia26

Dołączenie: 07 Sie 2009, 15:49

Postprzez luk_s w 26 Lip 2010, 09:26

to ze coś jest naturalne nie znaczy że jest bezpieczne - natura potrafi wytworzyć bardzo dobre trucizny.

ogólnie najlepsze spalacze tłuszczu to termogeniki (np. zwykła kawa ma takie działanie).
niestety im lepszy spalacz tłuszczu tym bardziej może się odbić to na naszym zdrowiu (ale nie musi).

bezpieczne i sprawdzone spalacze to np. http://cellmax.pl/suplementy,odzywki,spalacze_tluszczu/Animal_Cuts_Universal_104.html
luk_s

Dołączenie: 26 Lip 2010, 09:17

Powróć do Suplementy diety

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość