Czy to mozliwe, ze bez efektu Jojo?

Czy to mozliwe, ze bez efektu Jojo?

Postprzez Jessica34 w 08 Kwi 2009, 22:47

Czesc wszystkim. No wlasnie jak schudnac i nie tyc? Mnie kolezanka polecila ostatnio Reduxil. Biore juz ponad miesiac i faktyzcnie schudlam juz 5.5 kg. W ulotce jest napisane , ze nie wystepuje efekt Jojo. Myslicie, ze to mozliwe??? Czyzbym mogla na zawsze powrocic do wagi sprzed ciazy???Pozdrawiam.Piszcie....
Jessica34

Dołączenie: 08 Kwi 2009, 22:40

Re: Czy to mozliwe, ze bez efektu Jojo?

Postprzez aiw w 11 Kwi 2009, 13:20

stosujac produkty Herbalife po schudnieciu nie wystepuje efekt jojo, utrzymujemy wymarzona wage, jesli interesuja Pania dalsze szczegóły dotyczace programu Herbalife i opinie tysiecy zadowolonych ludzi ktorzy stosowali taki program, zapraszam na http://www.stop.mojawaga.pl , znajdzie tam Pani moje dane teleadresowe i bedziemy mogli porozmawiac o programie, wystarczy sms na moj numer (podany w dziale kontakt), a ja oddzwonie na wlasny koszt

Zapraszam i pozdrawiam
aiw

Dołączenie: 11 Kwi 2009, 13:15

Postprzez Wodzu w 28 Maj 2009, 09:12

Ja nigdy nie dałbym mojej Dziewczynie żeby łykała proszki na odchudzanie, dlatego razem pijemy yerba mate, które łagodzi uczucie głodu, a dodatkowo są takie z ziołem bldo, które odchudza naturalnie, dodatkowo yerba mate pobudza i można rzucić picie kawy, posiada także dużo witamin i minerałów, jest zdrowsza od zielonej herbaty, pije razem z dziewczyną i jestem zadowolony, nie ma efektu jojohttp://www.yerbamatestore.pl/projector.php?product=3069&affiliate=wodzjarek
Ja ważę 76kg i mam 184cm wzrostu, moja Martuś ma 159cm i waży 51kg - fajnie i przyjemnie :)
Wodzu

Postprzez miska1335 w 09 Cze 2009, 17:26

Witam was wszystkich !
Widzę, ze macie problem z kilogramami. Ja też kiedyś miałam ten sam problem. Pozbyłam się go w ciągu 3 miesięcy, chudnąć w zdrowy sposób 14 kilogramów, bez efektu jo-jo (rewelacja). Teraz jestem szczęśliwa i odzyskałam chęć do życia. Jeśli jesteście zainteresowani jak to zrobiłam to piszcie na mojego meila dominikas140@op.pl a na pewno sie odezwę !
Pozdrawiam wszystkich : )
miska1335

Dołączenie: 09 Cze 2009, 17:18

Postprzez odchudzona w 24 Sie 2009, 11:42

witam ja tez schudłam 12kg w ciagu 2 miesięcy dzieki www.mojezywienie.pl polecam wszystkim plus tej diety to brak efektu jo-jo, zero tzw zwisów skóry, jędrna i gładka skóra i co wazne jets oparta na naturalnych składnikach
odchudzona

Dołączenie: 22 Sie 2009, 17:38

Powróć do Jak schudnąć i nie tyć?

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości