Nadwaga, odchudzanie, diety… po prostu szczuplej z nami! Zapraszamy na popularne polskie forum o odchudzaniu. Diety, nadwaga, odchudzanie - forum Szczuplej.pl to doskonałe miejsce do wymiany opinii i doświadczeń!
A króciutko można napisać ta: Czerwona herbata PU - ERH - cudowna oczyszczająca herbatka. Wspomaga trawienie, pracę wątroby, obniża poziom złego cholesterolu. Naturalny spalacz tłuszczów.
Tylko nie można jej pić za dużo w ciągu dnia!!!! Za smaczna nie jest, ale ją piję, oczywiście smakową, bo takiej bez aromatu chyba bym nie zdzierżyła;)
mi osobiście nie smakuje, co nie znaczy że nie pijam. Ma właściwości oczyszczające, zawiera naturalne spalacze tłuszczu. Ogólnie warto pić, ale do smaku albo trzeba się przekonać i przyzwyczaić albo przełykać szybko wmawiając się że to dla dobra organizmu. Mi nawet te smakowe herbaty nie pomagają przyzwyczaić się do tego specyficznego smaku
staram się pic raz dziennie, nie zawsze się udaje, wtedy co drugi dzień zwykle w okolicach śniadania (nie do śniadania bo by mi cały smak zepsuła). Piję słodzoną glukozą, niesłodzonej w ogóle bym nie przełknęła. Ale mówiąc szczerze to nawet słodzona jak dla mnie jest nie za bardzo