czesc. Gratuluje Ci bo wiem ze to ciezka praca

ja tez schudłam.. 21kg w 5 miesiecy. mam 23 lata,Ważyłam 80kg przy wzroście 165cm. Byłam gruba.. zobaczyłam to dopiero jak weszlam na wage.. a tu... 80kg!!!!! Przeraziłam się

Zaczelam płakać i nie wiedziałam co zrobić, Po paru godzinach użalania sie nad soba zaczelam czytac na internecie o odchudzaniu. Bylo to dla mnie nie realne ze ktos mogl schudnac nawet 5 kg. I zobaczylam wkoncu wpis jednej dziewczyny ktora napisała ze jezeli chcemy naprawde schudnac to nie mozemy mowic ze odchudzamy sie od jutra czy od poniedziałku tylko od teraz. No i ja tak zrobilam. Byla godzina 23 a ja postanowilam sie dochudzac ale z głowa tym razem:) no i to wyglada tak ze jem polowe z tego co jadlam wczesniej i pije duzo wody niegazowanej, za slodyczami nie przepadalam ale jezeli najdzie mnie ochota to przekasze jakies ciacho:) . Jedyne co mam bardzo ograniczone to fastfudy bo je za to uwielbialam :d. Pozwalam sobie na 2 w miesiacu

w 5 miesiecy schudlam 21 kg w tym momencie waze juz prawie 58kg a moja waga wymarzona to jest 57 kg czyli tylko jeszcze 1.5kg

Uwiezcie w siebie i napewno Wam sie uda

ja bede mocnooooo trzymać kciuki za wszystkie osoby ktore chca sie odchudzać

pozdrawiam