schudnij zdrowo bez efektu jo-jo

schudnij zdrowo bez efektu jo-jo

Postprzez moje zywienie w 12 Paź 2009, 22:19

CENTRUM LIKWIDACJI NADWAGI I NIEDOWAGI

- skuteczne i komfortowe odchudzanie
- likwidacja zmęczenia i osłabienia
- suplementacja
- zwiększanie witalności ciała i umysłu
- oczyszczanie z toksyn i złogów
- poprawa stanu zdrowia
- darmowe konsultacje
- opieka podczas kuracji
- darmowe dobieranie diety

gg 11542109
moje zywienie

Re: schudnij zdrowo bez efektu jo-jo

Postprzez agaha w 13 Paź 2009, 20:36

Jestem najlepszym przykladem stosowania wszystkich możliwych diet i kilku specyfików medycznych i paramedycznych. Bardzo często udalo mi się zgubić sporo zbędnych kilogramów, niestety wracaly i to z nawiązką.
Od miesiąca zupelnie zmieniam swój sposób odżywiania, udalo mi się zgubić w ciągu tego czasu 4 kg. Może to niewiele, ale zdrowo, nie jestem godna, świetnie się czuję, mam mnóstwo energii.
Jeśli interesuje Cię jak zapraszam na moją stronę internetową
hagnes.mojawaga.pl
pozdrawiam wszystkich odchudzających się
agaha

Postprzez szczuplejąca w 28 Paź 2009, 17:29

jak sie będzie prowadzić aktywny i zdrowy tryb życia zamiast usiąść na kanapie i opychając się chipsami, fastfoodami i innymi tego typu podziwiać zgubionych kilka kilogramów to efekt jo-jo się nie pojawi. I to nie jest zależne od diety jaką się stosowało. Tu jest po prostu potrzebna radykalna zmiana swojego podejścia do życia i tyle. Jak ktoś wraca do starego trybu życia to nie ma co się dziwić że kilogramy wracają często z nawiązką.
szczuplejąca

Dołączenie: 21 Wrz 2009, 13:15

Postprzez nieznajoma w 03 Lis 2009, 23:34

no tak, ale radykalna zmiana stylu zycia jest trudna :(
szkoda ze nie wystarczy tylko ograniczyc jedzenia - ja na przyklad nie lubie specjalnie sie ruszac, wolalabym tylko mniej jesc...
nieznajoma

Postprzez AloAlo w 28 Gru 2009, 21:11

Też bym wolała, nie dlatego że nie lubię się ruszać, tylko dlatego że nie mam czasu. Mi pomagają utrzymać wagę suplementy z Cali Vity. Zawierają błonnik i różne inne naturalne substancje, które usprawniają metabolizm i zmniejszają apetyt. To jest dla mnie bardzo cenne, bo już kilkakrotnie przeżyłam efekt jojo. Obecnie używam Slim Formula, świetne działanie, polecam.
AloAlo

Dołączenie: 17 Paź 2009, 17:24

Postprzez Ingrid w 22 Mar 2010, 15:17

Efekt jojo to jest najgorsza rzecz jaka może spotkać jak się odchudza.
Dla tego warto się wspomagać różnymi środkami które nam pozwolą utrzymać nasze ciało w formi.
Na pewno ważne jest to żeby trochę ruchu wprowadzić w nasze życie. choćby spacery.
Ja na pewno mogę polecić Chitinin Extra.
środek w 100% naturalny.
Ingrid

Dołączenie: 10 Mar 2010, 14:05

Postprzez AdamKowalik w 09 Kwi 2010, 11:57

Niestety podczas odchudzania wymaga się także aktywnosci fizycznej,bez tego się nie obejdzie. A jak się aktualnie odżywiasz?? Jesz dużo słodyczy,tłuszczów??
AdamKowalik

Dołączenie: 21 Mar 2010, 10:49

Powróć do Suplementy diety

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości