jak ukryć zbyt durzy brzuch?

jak ukryć zbyt durzy brzuch?

Postprzez renia w 24 Sie 2008, 09:44

Sukienki przylegające do ciała odpadają bo wyglądam jakbym ciągle w ciąży była ;)
Żakiet odpada bo cioepło.
Dużych bluzek nie lubię, bo nie lubię ubrań worów.
Jak sobie radzicia?
renia

Dołączenie: 21 Sie 2008, 10:18

Re: jak ukryć zbyt durzy brzuch?

Postprzez bąbelek w 24 Sie 2008, 09:50

Ty chyba masz brzuszek nie brzuch :lol: z tego co o Tobie przeczytałam.
A może taki mały żakiecik, nie za długi taki do pół bioder i wersja letnia z krótkim rękawem.
Świetnie nadaje się moim zdaniem do sukienek na ramiączka i z krótkim rękawem. Dopasować kolor i już fajny zestaw :D
bąbelek

Dołączenie: 21 Sie 2008, 10:02

Postprzez zielony groszek w 04 Lut 2009, 13:49

Żakieciki,specjalne"nie workowate"bluzki...dużo jest
zielony groszek

Dołączenie: 03 Lut 2009, 13:09

Postprzez moniamonia w 14 Paź 2009, 18:46

Hej, no ja właśnie polecałabym jednak te workowate, nie opięte na brzuchu bluzki... No i koniecznie trzeba odwrócić wzrok ludzi od brzucha, czyli eksponować inne patrie ciała - w zależności od tego, które z nich są ładne :) Czyli np. eksponujemy dekolt, albo nogi tym samym odwracając uwagę od tego, co nie do końca zachwyca :-) A najlepiej robić brzuszki, żeby nie było co ukrywać :)
moniamonia

Dołączenie: 13 Paź 2009, 22:03

Postprzez agata w 16 Maj 2010, 13:55

hello :*
to tak mówisz że nie lubisz workowatych koszulek no tak nikt nie lubi hehe
sama mam odstajacy brzuszek i mam taki mały sposób żeby go zakryć ubieraj bluzki dłuższe ale przy ciele tzn lepiej jak bluzka jest troche luźna na brzuchu a bardziej przylegająca w tych częściach ciała które sa mniejsze
dobre sa sweterki luzniejsze zawsze sie pod nimi wszystko schowa ale nie kupuj sobie nigdy !! za małych żeczy tzn dopasowanych lepiej jak ciuchy troche sa ci luzniejsze niz za ciasne (wtedy to jeszcze bardziej pogrubia) tak samo z "workami"
chce przez to powiedziec ze kupuj sobie takie zeczy w których nie bedziesz musiala krepowac ruchów np przy za małych spodniach czy bluzce siadajac wszystko sie podwija heh przyznaj ze to nie wyglada apetycznie także życze udanych zakupów :]
agata

Postprzez zalejska w 21 Paź 2010, 15:03

workowate bluzki nie są wcale kobiece! jak nic musimy się zatem zabrać za dietę, żeby po prostu móc nakładac wszystko, co nam się podoba. podzielcie sie dziewczyny swoimi pomysłami na szybkie zrzucenie paru kilo, żeby móc zmieścić się w weselną sukienkę :)
zalejska

Dołączenie: 16 Paź 2010, 16:17

Powróć do Płaski brzuch

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości