Schudłam 20kg w 4 miesiace. Uwierzcie w siebie naprawde mozn

Re: Schudłam 20kg w 4 miesiace. Uwierzcie w siebie naprawde mozn

Postprzez Monika w 06 Cze 2011, 11:10

Witajcie:)

Ciekawe forum! Chciałabym się podzielić z Wami tym, jak zrucam kg, bo widzę, że jest to skuteczne.
Miesiąc temu zaczęłam dietę, tzn. przerzuciłam się na zdrowe odżywianie:)
Mam 23 lata, 157 cm. Na początku maja ważyłam 81 kg. W miesiąc schudłam 6 kg i zamierzam dalej trzymać dietę.

Moja dieta:
Śniadanie: 2 kromki chleba żytniego razowego + 4 plasterki chudej wędliny, dżemu niskosłodzonego lub sera białego + jakieś warzywa (rzodkiewka, papryka.....).
II śniadanie: owoc (truskawki, pomarańcze, kiwi, ananas... -> byle nie banany i winogrona, bo są tuczące)
Obiad: warzywa + kawałek filetu z kurczaka, indyka lub dorsza
Podwieczorek: 1 grejpfrut
Kolacja: jogurt owocowy (do 2% tłuszczu) + 4 łyżki otrąb owsianych

Mało solę, nie korzystam z kucharków itp., za to używam dużo ziół, które w wielu przypadkach są moczopędne (szczególnie natka pietruszki). Piję też wodę niegazowaną z cytryną, rano zieloną herbatę a po obiedzie czerwoną herbatę.

Czasami pozwalam sobie na batonika, jadłam też kebaba:) We wszystkim trzeba mieć umiar:)

Oprócz diety jeżdżę na rowerze, 5 dni w tygodniu około 1 - 1,5 godz. dziennie.

Polecam!!!!!:)
Monika

Postprzez Paulina w 19 Cze 2011, 08:55

Gratuluję ja w 1 miesiąc schudłam 25kg.stanowczo za szybko i mam bardzo opłakane efekty ważę teraz 50kg.
Paulina

Postprzez jola w 23 Cze 2011, 12:05

jak to czytam to az mnie dreszcze przechoadza i pocichutku sobie maze ze i ja schudne :) przed ciaza wazylam 58kg a teraz mam 25 lat 165 cm i niedawno urodzilam dzidziusia no i waze teraz 80 kilo ale od 1 czerwca zaczelam sie odchudzac i wazylam 85 wiec po 23 dniach ubylo mnie 5 kilo ciesze sie bardzo ale do wymazonej wagi jeszcze daleko tak ze bedzie ciezko ale mam nadzieje ze tak jak kolezanka co zalozyla ten temat uda mi sie
pozdrawiam cieplutko wszystkie odchudzajace sie dziewczyny DAMY RADE:)
jola

Poprzednia

Powróć do Jak schudnąć i nie tyć?

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości