suplementy ok

Re: suplementy ok

Postprzez kasalenna w 18 Lis 2010, 16:36

a co powiecie na zwykły błonnik? pomaga na trawienie to się rozumie samo przez się, że pomaga w walce z kilogramami. Obiła mi się o uszy nazwa 'vitalio', słyszał ktoś o tym coś więcej?
kasalenna

Dołączenie: 16 Lis 2010, 20:35
Miejscowość: wlkp

Postprzez zalejska w 23 Lis 2010, 11:08

Kama_o9 napisał(a):A kto piję Slim Coffee? Jaki jest wynik tego? Koleżanka mi to proponuję, ale co to za propozycja jak ona nie jest gruba tylko reklam się naoglądała... w jakim czasie można 10 kg zrzucić przykładowo?

Kama_09 ja piję Slim Coffee i według mnie jest super! Czuję się po niej bardzo dobrze a ta o smaku karmelowym jest w ogóle pyszna! Do tego stosuję też nutri slim, które wspomaga spalanie tłuszczyku :) W 2tyg zrzuciłam 3,5kg, więc jak dla mnie jest dobrze :)
zalejska

Dołączenie: 16 Paź 2010, 16:17

Postprzez moska w 23 Lis 2010, 17:31

Cześć dziewczyny. Do sylwka chciałabym zrzucić ok 5 kg a więm że bez żadnych wspomagaczy nie mam szans, jakie suplementy byście mi poleciły? Proszę o radę
moska

Dołączenie: 23 Lis 2010, 17:29

Postprzez moska w 24 Lis 2010, 14:55

Cześć dziewczyny. Do sylwka chciałabym zrzucić ok 5 kg a wiem że bez żadnych wspomagaczy nie mam szans, za mało czasu. Jakie cudowne środki byście mi poleciły? Proszę o radę.
moska

Dołączenie: 23 Lis 2010, 17:29

Postprzez cometa w 29 Lis 2010, 16:28

Trzeba jedynie pamiętać, że samo przyjmowanie suplementów na pewno nie pomoże. Trzeba dodatkowo trzymać dietę oraz regularnie trenować. Ja używałam paru różnych suplementów. Najskuteczniejszy z nich jest proszek zasadowy Langsteiner. Przyspiesza perystaltykę jelit, oczyszcza organizm, no i dodaje energii, dzięki czemu treningi nie wydają się takie ciężkie. To jedyny środek po którym widzę jakiekolwiek efekty. Reszta kompletnie na mnie nie działała.
cometa

Dołączenie: 29 Lis 2010, 16:23

Postprzez mija w 22 Gru 2010, 13:42

A czy któraś z was stosowała może ten suplement http://www.milkoshake.pl/produkty/55-milkoshake-diet ? Zaraz po świętach zamierzam się porządnie wziąć za siebie i trochę schudnąć. Mam już bowiem dość tych wałeczków na moim brzuchu jak tylko siadam. Słyszałam wiele dobrego o suplementach a ten może być stosowany jako zastępnik drugiego i trzeciego posiłku w ciągu dnia , a maksymalną skuteczność można uzyskać stosując go także przed ćwiczeniami ruchowymi.
mija

Dołączenie: 22 Gru 2010, 13:36

Poprzednia

Powróć do Suplementy diety

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość