[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions_content.php on line 242: preg_replace() expects parameter 4 to be long, string given [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions_content.php on line 242: preg_replace() expects parameter 4 to be long, string given [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3711: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3003) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3713: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3003) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3714: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3003) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3715: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3003) Szukaj
Forum Szczuplej.pl
Nadwaga, odchudzanie, diety… po prostu szczuplej z nami! Zapraszamy na popularne polskie forum o odchudzaniu. Diety, nadwaga, odchudzanie - forum Szczuplej.pl to doskonałe miejsce do wymiany opinii i doświadczeń!
Stwórzmy definicje lubić siebie: - czyli patrzeć z przyjemnością na swoje odbicie w lustrze; - uśmiechać się do swoich myśli; - sprawiać sobie przyjemności:
Mam propozycje: uporządkujmy grupę wsparcia niech każdy wpisze swój start i cel. Będzie łatwiej Może ktoś wie jak robi się takie suwaczki na dole, gdzie można zaznaczyć start i koniec odchudzania? Zaczynam od 78 a chcę dojść do wagi 55. A chciałaby być szczupła na Boże Narodzenie.
Witaj w klubie:) Ja dietuję niskotłuszczowo i mniej obżarcie od miesiąca i mam 4 kilo mniej cialka:) Talia wróciła w pasie 9cm mniej i czuję sięprzeszczęśliwa:) Zostało jeszcze 5kg;) Jest mi nieco łatwiej,bo nie ma męża więc nie muszę patrzeć jak się chuderlak obżera;)hehe Powodzonka,damy radę:)
postanowiłam rozpocząć ćwiczenia Nawet takie fajne w sieci znalazłam. http://www.stylistka.pl/zdrowie/fitness ... j-brzuszku Trochę podobne do proponowanej szóstki. Zaczynam od poniedziałku!!! Chyba poszukam grupy wsparcia bo bardzo leniwa jestem.